PUSIAU PILNA STIKLINĖ
Ši vasara Gintarės Songailės gyvenime – neeilinė. Pagaliau įvyko tai, ką su vyru – garsiu krepšininku Dariumi Songaila – planavo jau seniai. Vilniaus centre baigtas įrengti ir pirmuosius lankytojus jau priima restoranas „Hooters“. Lietuvos sostinėje – dar vienas garsus prekės ženklas, o Songailų šeimoje – dar vienas jaudinantis etapas.
LAIMINGA AUKSINĖ LG ŽVAIGŽDĖ
Besipuikuojančios ant daugybės elektrotechnikos prietaisų raidės LG yra frazės „Lucky Goldstar“, pažodžiui reiškiančios „Laiminga auksinė žvaigždutė“, trumpinys. Trečiojo pagal dydį korėjietiško koncerno (korėjietiškai – džeibolo) įkūrėjui iš tiesų visada sekėsi. Ne veltui ir dabartinio optimistinio kompanijos šūkio „Life’s Good“ (angl. – „Gyvenimas yra gražus“) trumpinys yra LG.
GYVENIMO BŪDAS - ŽAISTI
Andrius Šliogeris kompiuteriniais žaidimais domisi nuo ankstyvos paauglystės, vos tik pirmieji atsirado Lietuvoje. Ir šiandien jis sukasi šioje srityje nuo ryto iki vakaro. Dieną lietuvis dirba vyresniuoju žaidimų dailininku „Rovio“ kompanijoje, toje pačioje, kuri pasauliui padovanojo piktuosius paukščius („Angry Birds“), o vakare ilsisi tikrindamas, ką nuveikė kolegos, – žaidžia.
DVIKOVOS EKRANE
Kas naujo skaitmeninių žaidimų pasaulyje? Naujienų išties daug, bet mes išrinkome labiausiai intriguojančias ir labiausiai lauktas – tiek PC, tiek konsolėms!
SUSIPAŽINKITE: MAŽIEJI RYTOJAUS KŪRĖJAI
Vaikai ir technologijos. Kompiuteriai ir kūryba. Skaičiai ir raidės. Jei Lietuvoje yra visus šiuos dalykus į visumą sujungti gebančių specialistų, Monika Katkutė-Gelžinė – viena geriausių savo srityje. Ji – kūrybinių technologijų akademijos vaikams „bit&Byte“ steigėja. Tai veikla, prasidėjusi nuo privačių pamokų Vilniuje ir išsiplėtusi per visą šalį.
KITOKIA KARTA
Geras mokytojas geba suderinti naujas technologijas, bet nepamiršta ir pakviesti mokinio prie lentos, kad šis parašytų sakinį savo ranka.
GERIAUSIA NAVIGACINĖ SISTEMA KELIONĖMS – KAIP IŠSIRINKTI?
Sunku net pagalvoti, kad dar prieš dešimt metų geriausių maršrutų ieškojome žemėlapiuose, o navigacinės sistemos buvo sunkiai įperkamos. Tačiau šiandien GPS navigacija yra normalus modernaus gyvenimo atributas. Tik kokią sistemą rinktis? Kokių funkcijų reikia? Kokia geriausia navigacija automobiliui?
KAIP IŠSIRINKTI ŠALDYTUVĄ: 4 ESMINIAI KRITERIJAI KAIP IŠSIRINKTI ŠALDYTUVĄ: 4 ESMINIAI KRITERIJAI
Šaldytuvas – bene svarbiausias buitinės technikos prietaisas jūsų namuose, kuris turi ne tik išlaikyti produktus, bet ir naudoti nedaug energijos, būti talpus, išvaizdus ir patogus. Dabartinė pasiūla yra įvairi, tinkanti daugybei skirtingų poreikių, todėl prieš renkantis šaldytuvą iš jų gausaus asortimento, verta atkreipti dėmesį į esminius kriterijus, kurie padės išsirinkti ilgai tarnaujantį šaldytuvą.
ŠVENTĖ, KURI LAUKIA GARAŽE
Tobulėti, mokytis, kurti. Visa tai ir gerokai daugiau Justinas gauna iš veiklos, kurią būtų galima pavadinti rimtu laisvalaikio užsiėmimu. Vilniuje ilgai gyvenęs ir kompiuterių programavimo mokslus baigęs vyras su šeima įsikūrė jam patogesniame mažesniame mieste – Panevėžyje. „Elektromarkt“ parduotuvės vadovo pomėgis – seni automobiliai.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V