PASIRUOŠĘ VISKAM
Pristatome du naujausius MSI kompiuterius, kurie pasiruošę padėti jums ir dirbti, ir linksmintis.
GURMANIŠKAS VAKARĖLIS ANT SNIEGO!
Šventinėms tradicijoms suteikite naujo skonio – išskirtinę vakarienę surenkite lauke. Terasa, dekoruota lemputėmis ir girliandomis, kieme papuošta eglutė, nuo aukšto nukelti mylimiausi švenčių akcentai. Medinės rogės, patefonas, Kalėdų senelis atgis naujam gyvenimui ir jaukiems prisiminimams. Pasiūlykite draugams šilčiau apsirengti, paruoškite šiltų pledų, pakurkite kepsninę ir mėgaukitės maistu gamtoje.
KAVOS MĖGĖJŲ LYGA
Valanda. Maždaug tiek vidutiniškai per dieną sugaištame atlikdami nedidelius buities darbus, kurių net nepastebime. Vienas pikčiausių laiko rijikų – pasiruošimas kasdieniams ritualams. Ritualai svarbūs, jie ramina ir suteikia prasmės, bet gal čia galėtų padėti robotai? Žinoma! Robotai jau gyvena tarp mūsų ir kasdien verda kavą, gal netrukus ir sportinį krepšį prieš treniruotę galės sukrauti.
VIRTUVĖ KAIP LABORATORIJA
Maisto produktų smulkinimas ir maišymas visose kultūrose buvo viena svarbiausių patiekalų ruošimo dalių. Nuo to, kaip maistas smulkinamas, priklauso ne tik skonis, patiekalo tekstūra, bet ir jo vertingumas, įsisavinimo kokybė ir greitis. Žaliuose lapuose esančias vertingas medžiagas tvirta augalo ląstelės sienelė užrakina, o mūsų virškinimo sistema nepajėgi jos ištirpdyti. Tam reikalinga speciali fermentacija arba ląstelė turi būti pažeidžiama mechaniškai, o tai gali padaryti didelio galingumo virtuviniai prietaisai.
GALINGAS, PATOGUS, BELAIDIS
Siurbliai sparčiai virsta robotais, tačiau namuose yra vietų, kurių jie vis dėlto nepasiekia. O gyvenime pasitaiko situacijų, kai reikia ne roboto, o gero šepečio. Arba patikimai siurbiančios lazdos. Pavyzdžiui, greitai surinkti žemes nuvirtus vazonui, kol jų nepabandė paragauti kūdikis. O jei į šipulius sudūžta stiklinė, iš smulkiausių stiklo adatėlių lauk bėdos.
KAVOS PERTRAUKĖLĖ
Kvepia kava, o barista niekada neskuba, atrodo, jam taip jauku tame ramybės užutėkyje už baro. Dažnas kavos mėgėjas svajoja šią atmosferą kartu su tobulai paruošta kava perkelti į savo namus ar biurą, tačiau kaip žinoti, kad pačiam pavyks paruošti tokią pat kavą, kaip mėgstamiausioje kavinėje? Ką daryti, jei nesinori tiesiog panašios kavos į tą, kuri patiko vakar, o lygiai tokios pat?
IŠMANIEJI PALYDOVAI
Panašu, kad „Samsung“ puikiai išmano, kaip pamaloninti aktyvų ir stilingą gyvenimo būdą propaguojančius vartotojus. Prieš save matote žavingąjį ir funkcionalų Gear Fit2 Pro. Šis įrenginys pagelbės kiekvienoje treniruotėje, nes jame gausu funkcijų, skirtų sportininkams.
NUO DŽIOVINTOS ŽUVIES – IKI KVANTINIO TAŠKO
„Trys žvaigždės“ – tai korėjiečių kalba reiškia žodis „Samsung“. Dabar ši kompanija – viena didžiausių pasaulyje, ji diktuoja madas daugelyje masinių vartojimo prekių sričių. Tačiau nuo ko viskas prasidėjo? Kompanijos istorija – ne mažiau intriguojanti nei jos technologinės naujovės.
QLED. KLAUSIATE – ATSAKOME
Šiemet svarbiausioje technikos parodoje CES korėjiečių kompanija „Samsung“ pristatė dar labiau patobulintą produkciją, naudojančią QLED technologiją. Televizorių rinkos lyderis rimtai nusiteikęs išsikovoti dar geresnes pozicijas.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V