NAUJI VĖJAI VIRTUVĖJE
Moderni virtuvė be naujų vėjų neįsivaizduojama ir kalbame ne šiaip apie madas, bet apie tas oro sroves, kurios ne pučia, o traukia.
GREITAS KOKYBIŠKAS MAISTAS
Besikeičiančios mitybos mados ir atradimai neišvengiamai susiję su virtuvės prietaisais. Jei prieš keletą metų skubančių darboholikų virtuvėje tebekaraliavo mikrobangų krosnelės, šiuolaikinė virtuvė neįsivaizduojama be galingo įvairias funkcijas atliekančio trintuvo.
ABU PROTINGI: RYTAS IR VAKARAS
Kai buvo sukurta patarlė „Rytas už vakarą protingesnis“, dar niekas vakare negėrė kavos. Įvairūs paruošimo būdai bei skirtingos kavos pupelių savybės mėgavimąsi šiuo aromatingu gėrimu pavertė vienu svarbiausių ritualų, kasdien sustabdančių laiką. „Akimirka, tik baigiu gerti kavą“, – taip mandagu atsakyti visada, net kai skambina bosas. Gerti kavą tik ryte būtų tiesiog nesąmonė!
ANKSČIAU ŽMONĖS JUOS VADINO ŠALDYTUVAIS
Netolimoje ateityje, kai visi mus supantys daiktai susijungs į internetą, vienas svarbiausių žaidėjų šiame tinkle bus... Televizorius? Muzikos centras? Ne, į šią poziciją rimčiausiai pretenduoja šaldytuvas, kurį daugelis jūsų laiko tik nuobodžia dėže, galinčia palaikyti nustatytą temperatūrą.
DŽIOVYKLĖ. PAPRASTA TIK IŠ PIRMO ŽVILGSNIO
Nors jau daugiau nei ketvirtį amžiaus esame laisvi patys spręsti ir rinktis, kai kurie namų apyvokos daiktai vis dar atrodo egzotiški. Štai skalbinių džiovinimo mašina. Vienas paprasčiausių ir daugiausiai energijos vartojančių buities prietaisų, be kurio namų ūkiai Vakaruose tiesiog žlugtų. Lietuviams jis dažnai dar atrodo perteklinis aparatas, todėl matyti ant grotelių ar virvių džiūstančius šeimininkų apatinius – ne retenybė.
TYLI REVOLIUCIJA SIURBLIŲ PASAULYJE
Nuo šių metų rugsėjo įsigalioja dar viena siurblių galingumą reguliuojanti Europos Komisijos direktyva. Šįkart dar labiau mažinamas modelių galingumas. Ką tai reiškia? Kodėl tai daroma? O svarbiausia – kokius modelius rinktis ateityje?
JŪS NEPATIKĖSITE, IŠ KO PADARYTAS ŠIS GROŽIS!
Tik gerai įsižiūrėjus matosi, iš ko padarytos šios įspūdingos mandalos. Gal tarp jų rasite seną močiutės telefoną ar brolio sudaužytą monitorių?
FANTASTIŠKA PAKELEIVĖ
Kelionės – tai atradimų ir nuostabos metas. „Elektromarkt“ įvaizdžio vadovė Aistė Košienė su vyru Giedriumi, neseniai apsilankę Peru ir Bolivijoje, žavėjosi ne tik šių ryškių šalių vaizdais, bet ir naujomis galimybėmis juos fiksuoti.
ILJA LAURSAS DALINASI MINITIMIS, KAM PRIKLAUSYS PASAULIS
Interviu su į Lietuvos milijonierių sąrašus pakliūvančiu Ilja Laursu apie ateities gyvenimą, kuris bus visiškai kitoks nei dabar, apie IT technologijas ir žmogaus baimę pasimesti tarp jų.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V