EKSPERIMENTŲ MIESTAS
Arti, patogu, pigu ir užtenka kelių dienų – kodėl jūsų įkvėpimu negalėtų tapti trumpa išvyka į Berlyną?!
ĮKURTUVĖS SU ROBOTU
Naująjį dailaus dizaino „Samsung“ dulkių siurblį-robotą pripažino ne tik Sauliaus šeima, bet ir svarbiausias namų šeimininkas – kornišreksų veislės katė Domicelė.
NAUJOJI MIESTO FILOSOFIJA
Nusibodo stovėti kamščiuose? Ieškoti laisvos ir nebrangios parkavimo vietos automobiliui? Manote, pats laikas pradėti tausoti gamtą ir pereiti prie ekologiško transporto, tačiau tam tiktų tik elektromobilis? Turime gerų naujienų – jis nebūtinas! Yra ir lengviau prieinamų ekologiškų judėjimo priemonių.
ROBOTAI, APIE KURIUOS SENIAI SVAJOJOME, JAU ČIA!
Pasaulyje šiuo metu yra apie milijonas robotų, pusė jų veikia Japonijoje, antroje vietoje – JAV (15 procentų). Robotų veiklą bei stilistiką nulemia ir kultūrinis kontekstas. Azijoje labiau mėgstami „jautrūs“ ir „draugaujantys“ robotai, o štai Amerikoje ir Europoje vyrauja pramoniniai aparatai.
TELEFONAS GRAŽIAUSIOMS PASAULYJE ASMENUKĖMS
Telefonas ne pokalbiams ir žinutėms, o gyvenimo akimirkoms. Taip galima apibūdinti „Huawei P10“ ir didesnį jo brolį „Huawei P10 Plus“, kurie oficialiai pavadinti geriausiai fotografuojančiais telefonais pasaulyje. Turėdami vieną iš šių flagmanų, iškart save galite vadinti fotografu, net jeigu nemokate gaudyti kampų, o anksčiau būdavo sunku suvesti ryškumą – šis telefonas viską padaro pats.
UGNIES MEDŽIOKLĖ
Daugelyje virtuvių iki šiol galbūt karaliauja moterys, tačiau tikrai yra viena kulinarinė sritis, kurioje vyrai jaučiasi nuostabiai. Tai maisto gaminimas lauke ant tikros ugnies ir tikro medžio. Vyras terasoje šalia trikojo, kurio gerklėje žioruoja įkaitusios anglys, – kas gali būti natūraliau? Tie suodini šepečiai, aštrūs peiliai, įmantrios žnyplės ir visokie tik jam žinomi aliejai. Tik jis žino, kaip geriau uždegti, kada apversti ir kada nuimti.
KAM MAN INDAPLOVĖ, JEI TURIU TARNŲ?
Moteriškiausias pasaulio išradimas, kuris atnešė į virtuvę laisvę
PASAULĮ UŽKARIAVUSIO FENIKSO ISTORIJA
Jis nebuvo toks žinomas kaip Henry Fordas ar Soichiro Honda, tačiau uždirbo daugiau pinigų nei jie abu kartu sudėjus. Jo įkurta kompanija šiandien visam pasauliui žinoma kaip „Panasonic“.
AR TU JĮ MATEI?
„Vinilinių plokštelių klausausi nuo vaikystės, – prisipažįsta dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis, jau devyniolika metų besisukantis muzikos versle ir pramonėje. – Man patefonas visada buvo ir yra tikra klasika.“

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V