KOMPIUTERIZUOTA KŪDIKYSTĖ
Ko reikia kūdikiui? Mamos dėmesio, pienelio, apkabinimų ir daugybės valandų užsiėmimų. Technologijos lyg ir niekuo dėtos. O ko reikia mamai?
KVAILYSTĖS, KURIAS GALIMA ĮJUNGTI
Kiekvienais metais daugybė kompanijų rimtais veidais pristato technologinius šedevrus, kurie atrodo atkeliavę tiesiai iš absurdo pasakų ar anekdotų. Lieka pavydėti kūrėjams, sugebantiems ne tik išsaugoti savyje fantazuojantį vaiką, bet ir randantiems lėšų bei laiko toms fantazijoms realizuoti.
ELECTROLUX ISTORIJA
Kaip gimė verslas, įrašytas į pasaulinę garsiausių ženklų įstoriją. Tikroji Electrolux istorija šiandienos akimis.
GERAS GARSAS IR JOKIŲ LAIDŲ. TOP 6
Kur poilsis – ten ir muzika. Kas naujo belaidžių muzikos kolonėlių pasaulyje? Ar ne laikas atsinaujinti? O jei dar neturite – pats metas pagalvoti apie tokį pirkinį. Juk tiek muzikos telefone ir planšetėje, o kiek dar debesyje?
KOL MOTERYS MIEGA, VYRAI ŽAIDŽIA
Paulius išbandė ir rekomenduoja. Atnaujink savo smėlio dėžės arsenalą!
LG „SIGNATURE“ STEBUKLAS
Ar čia paveikslas ant sienos kabo, ar televizorius? Vienas vizitas į parduotuvę jūsų namus gali paversti stilingu kino teatru.
MAŽI IR BAISIAI PROTINGI
Mus supantys daiktai darosi vis išmanesni. Ne išimtis net rankiniai laikrodžiai, kuriuos vienu metu jau bandyta nurašyti, nes viską esą pakeis mobilieji telefonai. Tai buvo klaida – laikrodžiai sugeba kur kas daugiau nei skaičiuoti sekundes, valandas ir dienas.
DĖMESIO, KALBA BARSELONA
Per metus technikos pasaulyje įvyksta keli esminiai renginiai, į kuriuos susirenka pagrindiniai „žaidėjai“ ir smalsiausi žiūrovai. Vienas tokių – „Mobile World Congress“ paroda, vykstanti Barselonoje. Šįmet renginyje dalyvavęs „Elektromarkt“ rinkodaros departamento direktorius Irmantas Viliūnas padėjo „Elektrolife“ skaitytojams iš begalės naujovių išsirinkti pačias įdomiausias ir aktualiausias.
ŠAUNUSIS TREJETAS. G+ IR JOS SESĖS
Atrodytų, ką ten dar galima pagerinti? Būgnas sukasi, vanduo čiurlena, baltiniai makaluojasi, kol pasidaro švarūs. Tačiau viskas yra kiek kitaip, nei atrodo nepatyrusiai vartotojo akiai. LG laboratorijose dirba tūkstančiai geriausių planetos inžinierių, kurie nenustygsta kaskart ko nors nepagerinę ar neįdiegę. Štai naujausia jų išmonė, pritaikyta realiame gyvenime. Trys puikūs skalbyklių modeliai.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V