POILSIUI – ADRENALINAS
Rask mėgstamą darbą ir atostogausi visą gyvenimą. Gražiai pasakyta, tačiau realybė skiriasi nuo patarlių ir priežodžių. Net ir jį radus reikia poilsio. Kaip atgauti jėgas ir pasisemti įkvėpimo?
ATSIBOSTI GALI VISKAS.
Tas pats žmogus, ta pati mašina, tie patys rūbai, maistas ar daina. Vieniems anksčiau, kitiems greičiau, bet ateina laikas ir taip atsitinka.
ITALIŠKA VELYKŲ KLASIKA LIETUVOJE
Itališka virtuvė mums yra bazilikais kvepiančių spagečių, sultingų kepsnių, traškios picos ir buvimo su visa šeima legenda. Vakarienės, kurios prasideda sūriais, marinuotomis alyvuogėmis, duonele su sviestu ir figų uogiene, kreminėmis sriubomis, o baigiasi espresso su panakota ir svaigiu namų vynu. Italai dievina vakarus, skirtus dieviškiems malonumams – bendravimui su mylimiausiais, su šeima, ir nuodėmingai skanų maistą.
ŽAISLŲ DĖŽĖS EILINIAI IR GENEROLAI
Garsus aktorius, užaugęs bendrabutyje su „Šileliu“, tapo technologijų fanu.
NAUJOS AKYS. KVANTINIO TAŠKO REVOLIUCIJA
Mokykloje per fiziką mums pasakojo apie kvantinę mechaniką, paskui išgirdome apie kvantinius kompiuterius. O štai dabar sužinosite, kas yra kvantiniai taškai ir kodėl verta į juos atkreipti dėmesį, renkantis naują televizorių.
RYŠKIAUSIAS PASAULYJE TELEVIZORIUS
Vilniaus prekybos centre „Akropolis“ esančioje „Elektromarkt“ parduotuvėje pristatyti naujausios „Samsung QLED“ serijos televizoriai – absoliuti rinkos sensacija. Balčiausia įmanoma spalva, šimtaprocentinis milijardo spalvų atkūrimas, aukštas ekrano šviesumo lygis ir mažiausios elektros sunaudojimo sąnaudos.
ATEITIS, KURI ATĖJO ŠIANDIEN
Galbūt nuodėmių miestu Las Vegasą galima vadinti kiaurus metus, tačiau štai jau penkiasdešimt metų kaip sausio pradžioje jis virsta technologijų šventove. Ir šių metų parodoje CES2017 pamatėme, kokių naujovių sulauksime, ko trokšime, kam taupysime ir kuo stebėsimės šiais metais. Štai ji – ateitis, kuri jau atėjo.
POKALBIAI SU ŠALDYTUVU
Namuose atsirado plepesnių sutvėrimų nei jūsų žmonos. Tai robotai ir net šaldytuvai.
GRAŽUOLIŲ AUKSO AMŽIUS
Technologijos kūnui ir grožiui padės efektyviai ir greitai siekti tobulo vaizdo veidrodyje. Ir tas veidrodis ne tik parodys, kaip atrodote, bet ir pasufleruos, ką naudoti nuo raukšlių, spuogų ar tamsių ratilų.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V