PONIA TOBULYBĖ
Vienintelis dalykas, apie kurį nepagalvojo „Samsung“ korporacijos kūrėjai, paleidę į pasaulį šį stebuklą, – tai paprastas, lengvai įsidėmimas vardas. Nes dabar teks įsiminti štai šitą: WW80K6414QW. Ar verta? Žinoma, nes būtent šio modelio reikalauja pirkėjai salonuose visame pasaulyje.
GERIAUSIA, KĄ TURI KAVOS PUPELĖ
Kavą žmonės geria įvairiai. Kavinėse, baruose, namuose. Vieni domisi kavos rūšimis ir aparatais, kiti tiesiog mėgaujasi jos teikiamu žvalumu. Žinoma, galima nusipirkti jau sumaltos kavos pakelį ir atseikėjus šaukštą užpilti verdančiu vandeniu. Tačiau norint pajusti subtilesnį aromatą, reikės kavos aparato.
FANTASTIKA? NE, TAI JAU KASDIENYBĖ!
IFA – tai daugiau nei kasmetinė technologijų paroda Berlyne. Tai tarsi šventė, atlaidai tiems, kurie stebi naujoves, keičiančias mūsų buitį, pramogas ir įpročius. Kas ten pademonstruota naujo, ko galima tikėtis artimiausiu metu Lietuvoje? Ir apskritai – kokia kryptimi viskas juda?
5 LEDINĖS NAUJIENOS
Aš žaidžiu, tu žaidi, jis, ji žaidžia
KAVOS KLUBAS - APSILANKYKITE PANORAMOJE
Maži stabtelėjimai tarp dienos darbų įprastai vadinami kavos pertraukėlėmis – mums jos būtinos norint trumpam atsipalaiduoti, surikiuoti mintis, pasikrauti energijos ar tiesiog pailsinti galvą plepant apie malonius dalykus. „Kavos klubas“ – tai nauja vieta „Panoramos“ prekybos centre, į kurią kavos pertraukėlei kviečia „Elektromarkt“.
KAVOS KLUBAS - APIE KAVOS PARUOŠIMĄ
Kava yra labai permainingas produktas ir smarkiai priklauso nuo savo aplinkos. Šiandien mes išsiaiškinsime, kas įtakoja Jūsų kavos puodelio skonio formavimąsi. Ir pradėsime nuo labiausiai paplitusio kavos paruošimo būdo – espreso, ir jo pagrindu ruošiamų gėrimų.
KAVOS KLUBAS - KAVOS PUPELIŲ KLASIFIKAVIMAS
Dažnai iškyla klausimas - kaip nustatyti geriausią ir kokybiškiausią kavą? Nepaisant to, kad kavą geria milijonai žmonių visame pasaulyje, deja nustatyti vienareikšmiškus standartus neįmanoma, nes kava - labai permainingas produktas.
KAVOS KLUBAS - ARABIKA IR ROBUSTA
Perkant kavą parduotuvėje, mes dažnai matome ant pakuotės užrašą „100% arabika“, tai ir gali tapti mūsų būtent tokio pasirinkimo priežastimi. Laikoma, kad arabika visada geresnė, ir daugelis kavos mėgėjų stengiasi pirkti būtent arabiką.
SKALBIMO MAŠINŲ PIRKIMO GIDAS
Skalbimo mašina – tai vienas svarbiausių buitinės technikos prietaisų namuose, itin palengvinantis buities darbus. Šiandien skalbyklių pasirinkimas yra platus, gamintojai siūlo skirtingų tipų, didelio ar mažesnio funkcionalumo, išmanias ir įprastas skalbimo mašinas, tad išsirinkti gali pasirodyti išties nelengva. Mūsų tikslas – pateikti Jums išsamų ir lengvai suprantamą gidą, kaip išsirinkti ir įsigyti būtent Jūsų poreikius atitinkančią skalbimo mašiną.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V