KOMPIUTERIS SU RATAIS. KADAISE JĮ VADINOME AUTOMOBILIU
Vieną eilinį rytą apsimiegojęs Dalius įsėdo į savo automobilį. Jis pabudo tik paskutiniame posūkyje į darbą. Tada išlipo ir nuėjo skaityti paskaitos „Plastiko žala vandenynams, delfinams ir žmonėms“. Tuo tarpu jo automobilis išvažiavo ieškoti stovėjimo vietos ir ramiai prisiparkavo, praleidęs bobutes, einančias per perėją.
APPLE vs SAMSUNG
Šioje apžvalgoje susikaus geriausi iš geriausių. Kas laimės?
MITŲ GRIOVĖJAS
36-erių Mindaugas Urbonavičius „Elektromarkt“ dirba jau penkerius metus. Jis – buitinės technikos konsultantas sostinės „Akropolyje“ įsikūrusioje parduotuvėje. Jo veiklos sritis – šaldytuvai, viryklės, skalbimo mašinos, įvairi įmontuojama technika.
DAILININKŲ KELIAIS
Kadaise, prieš milijonus metų, ten buvo jūra. Besiplakantys vandenys nešė smėlį ir lipdė keistų formų bokštus. Jūrai nuslūgus, šiauriniame Elbės upės krante liko stovėti gamtos sukurti paminklai – smiltainio uolos, iškilusios nelyg dangoraižiai ir žavinčios turistus iš viso pasaulio. Kai kurios panašios į delną, kai kurios – tik į pirštus, o kai kurios primena vaikų statomas smėlio pilis.
KARALIENIŲ ŽAIDIMAI
Šiuolaikinės technologijos padėjo suklestėti Monikos ir Kotrynos verslui. O turėti spausdintuvą namuose buvo labai geras sprendimas – daug patogiau su klientu aptarti modelius ir juos taisyti pieštuku ant lapo.
TIKRA MUZIKOS BOMBA JBL „BOOMBOX“
Nekantraujame jums pristatyti JBL „Boombox“, kuris jus pavers išmaniuoju muzikos valdovu. Jo savybių ir privalumų tikrai užteks šiam titului pateisinti.
DAŽNIAU ŠYPSOKIMĖS!
Gražūs dantys ir sveikos dantenos labai svarbūs dalykai kalbant apie žmogaus išvaizdą ir gerą fizinę bei emocinę būseną. Naujausia šiuolaikinė priemonė, padedanti efektyviai prižiūrėti dantis, – burnos irigatorius.
„LENOVO“ PASAULIS – 5 ZONŲ ERDVĖJE
Nuo šiol garsi kompiuterių technikos kompanija „Lenovo“ turės parduotuvę parduotuvėje. Tiksliau – unikalią zoną „Elektromarkt“ parduotuvėje, įsikūrusioje Vilniaus prekybos centre „Panorama“.
NAUJAI DIENAI PAŽADINA KVAPAS
Parfumeris, aktorius, laidų ir renginių vedėjas Aistis Mickevičius naująjį „Lexi Book CS100-00“ žadintuvą, pasirinktu laiku skleidžiantį ne tik garsą, bet ir norimą kvapą, vadina technologine naujove iš ateities: „Tam tikri kvapai gali suaktyvinti žmogaus smegenų veiklą ir suteikti budrumo.“

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V