GIDAS, KAIP IŠSIRINKTI RIEDĮ
Nors skraidančių riedlenčių ar savaime užsivarstomų batų mokslininkai plačiajai rinkai dar nepasiūlė, mes turime riedį! Šią modernią transporto priemonę jau spėjo pamėgti ne tik vaikai, bet ir suaugusieji (ir ne tik dėl nostalgijos „Atgal į ateitį“ filmui). Riedis į orą gal ir nepakils, užtat su juo itin lengvai manevruosite tiek šaligatviais, tiek pėsčiųjų takais ar asfaltu. Norėtumėte sužinoti daugiau apie šios transporto priemonės ypatybes? „Elektromarkt“ specialistai parengė gidą, kuriame atsako į visus aktualius klausimus svarstantiems, kaip išsirinkti geriausią riedį.
KAIP IŠSIRINKTI IR TINKAMAI ĮRENGTI AUTONOMINĮ DŪMŲ DETEKTORIŲ
Nuo 2018 m. gegugžės 1 d. autonominius dūmų detektorius taps privalu įsirengti visose gyvenamosiose patalpose – daugiaaukščių namų butuose, individualiuose namuose, vasarnamiuose ir sodo nameliuose­. Norėdami Jums padėti kuo lengviau prisitaikyti prie naujų priešgaisrinės saugos taisyklių, „Elektromarkt“ ekspertai pristato gidą – informaciją, padėsiančią išsirinkti ir įrengti jūsų namams tinkančius dūmų detektorius.
GIDAS, KAIP IŠSIRINKTI KOMPIUTERĮ ŽAIDIMAMS
Ieškote naujo kompiuterio, kuris būtų pritaikytas ne tik darbui ar naršymui internete, tačiau ir žaidimams? Šiame gide „Elektromarkt“ specialistai atsako į pagrindinius klausimus, kuriuos būtina žinoti sprendžiant, kaip išsirinkti kompiuterį žaidimams.
GIDAS, KAIP PASIRINKTI INDAPLOVĘ
Indaplovė – tai prietaisas, ne tik taupantis laiką, tačiau ir mažinantis vandens bei elektros sąnaudas. Šiais metais įrodyta, kad naudojantis indaplove per metus sutaupysite net iki 19 tūks. litrų vandens! Naujos kartos prietaisai indus plauna švariau, padeda sutaupyti vietos virtuvėje ir apsaugo rankų odą nuo nuolatinio buitinės chemijos poveikio. Renkantis šį buities prietaisą, verta užduoti sau tokius klausimus – kokių rūšių ir dydžių indaplovės būna?
ELEKTROMOBILIAI YRA ATEITIS!
Viena žaviausių pramogų pasaulio porų Indrė ir Jogaila Morkūnai – kaip ant sparnų. Sėkminga santuoka, gerai besisekantis verslas. Daug keliaujanti šeima sutikti Naujųjų išskrenda ten, kur šilčiau ir daugiau saulės, tačiau prieš išvyką su „Elektrolife“ skaitytojais dar spėjo pasidalinti savo patirtimi ir patarimais technologijų srityje.
NAUJAS DRĄSUS PASAULIS
Visi viską moka, tik aš vienas nepasiruošęs! Pažįstamas jausmas? Net jei esate nugalėtojas, mokykloje tikrai patyrėte nerimo akimirkų, kai kas nors viską mokėjo ir išmanė geriau.
KADA NUSILEIS MANO TAKSI?
Vladas Lašas – tarsi gyvsidabris. Štai jis ugningai kalba apie galimybes Lietuvai idėjų konferencijoje Birštone, o kitą savaitę jau dalijasi nuomone naujų technologijų konferencijoje už Atlanto. Verslininkas, idėjų generuotojas ir svajotojas. Daugybės iniciatyvų autorius, tikintis Lietuvos galimybėmis technologijų pasaulyje ir darantis viską, kad „Tesla“ mūsų šalyje statytų elektromobilių gamyklą.
BITKOINAS KOJINĖJE
Blokčeinai, bitkoinai, ICO, kriptovaliutos bei visa kita, apie ką pasaulyje plačiai kalbama ir kas neturi lietuviškų atitikmenų. Maža to, Lietuvos bankas įspėja: geriau neprasidėti. Vadinasi, tikrai verta dėmesio.
PARAŠAS PO ŠEDEVRU
Ar ką šiais laikais nustebinsi plokščiu ekranu ar vaizdo ryškumu, platesniu matymo kampu? Pasirodo, tai įmanoma. Juk tobulėjimui ribų nėra, o naujos technologijos jau leidžia įgyvendinti drąsiausius sumanymus.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V