Prekės nr.: S182596
529,99 €

Prekės pristatymas per 1 - 7 d.d.



  • Atsiimkite iš parduotuvės per 1 - 7 d.d.
  • Pristatymas į namus: per 1 - 7 d.d.

Sigma 56mm F1.4 DC DN | Contemporary

Objektyvas pasižymi ryškia f/1.4 maksimalia diafragma, kuri tinka darbui esant sudėtingoms apšvietimo sąlygoms. Optinis dizainas naudoja du asferinius elementus ir vieną SLD elementą, kurie padeda sumažinti tiek sferines, tiek chromatines aberacijas, kad būtų didesnis ryškumas ir aiškumas. Super daugiasluoksnė danga taip pat buvo padengta blyksniams ir šešėliams slopinti, kad būtų pasiektas didesnis kontrastas ir spalvų tikslumas dirbant esant stipriam apšvietimui. Optiką papildo laipsniškas AF variklis, kuris dėl greito, tikslaus ir beveik tylaus veikimo tinka tiek fotografavimui, tiek vaizdo įrašams.

Šis objektyvas, priklausantis „Sigma Global Vision“ serijos „Contemporary“ linijai, yra sukurtas taip, kad būtų suderintas patogumas ir našumas, o kompaktiškas, lengvas korpusas ir universalus valdymas su pastebimomis optinėmis savybėmis.

Ryški f/1.4 maksimali diafragma puikiai tinka esant prastam apšvietimui, taip pat leidžia geriau valdyti lauko gylį, kad būtų pasiektas atrankinio fokusavimo efektas.

Vienas specialios mažos dispersijos (SLD) elementas sumažina spalvų pakraščius ir chromatines aberacijas, kad būtų pasiektas didesnis aiškumas ir spalvų tikslumas.

Du asferiniai elementai naudojami siekiant apriboti iškraipymus ir sferines aberacijas, taip pat prisideda prie didesnio bendro ryškumo ir tikslaus atvaizdavimo.

Objektyvo elementai buvo padengti itin daugiasluoksne danga, kad būtų sumažintas objektyvo blyksnis ir dubliavimas bei būtų sukurti kontrastingi ir neutralūs spalvų vaizdai net esant foniniam apšvietimui.

Laipsniškas AF variklis yra naudingas tiek fotografams, tiek vaizdo įrašų fotografams dėl greito, tikslaus ir beveik tylaus veikimo.

Suapvalinta devynių ašmenų diafragma užtikrina sklandų ir malonų „bokeh“ kokybę.

Bajoneto laikiklis pagamintas iš žalvario, kad būtų užtikrintas tikslumas ir ilgaamžiškumas. Be to, tvirtinimo konstrukcijoje yra guminis sandariklis, kad jis būtų atsparus dulkėms ir purslams.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V