Prekės nr.: S182595
381,99 €

Prekės pristatymas per 1 - 7 d.d.



  • Atsiimkite iš parduotuvės per 1 - 7 d.d.
  • Pristatymas į namus: per 1 - 7 d.d.

Sigma 30mm F1.4 DC DN | Contemporary

Šis šiuolaikinis objektyvas yra greitas ir universalus pagrindinis objektyvas, skirtas naudoti su APS-C formato „Nikon Z" beveidrodžiais fotoaparatais. Ryški f/1,4 didžiausia diafragma padeda dirbti prasto apšvietimo sąlygomis, taip pat leidžia plačiai kontroliuoti lauko gylį ir naudoti selektyvaus fokusavimo metodus. Optinėje konstrukcijoje yra pora asferinių elementų ir vienas didelio lūžio rodiklio elementas, kurie gerokai sumažina sferines aberacijas ir iškraipymus, kad vaizdas būtų aiškesnis ir ryškesnis, o jo kokybė ypač ryški. Be to, naudojama „Super Multi-Layer Coating" danga, kuri kontroliuoja objektyvo blyksnius ir vaiduoklius esant stipriam apšvietimui. Be to, šiame kompaktiškame pagrindiniame objektyve, kuris naudingas tiek fotografuojant, tiek įrašant vaizdo įrašus, yra žingsninis AF variklis, užtikrinantis sklandų ir beveik tylų automatinį fokusavimą.

Šis objektyvas, priklausantis „Sigma Global Vision" serijos „Contemporary" linijai, yra sukurtas siekiant patogumo ir našumo pusiausvyros, o jo kompaktiškas, lengvas korpusas ir universalus valdymas suderintas su išskirtinėmis optinėmis savybėmis.

Įprasto ilgio pagrindinis objektyvas skirtas APS-C formato „Nikon Z-mount" beveidrodžiams fotoaparatams, jo židinio nuotolis lygiavertis 45 mm.

Ryški f/1,4 maksimali diafragma puikiai tinka esant prastam apšvietimui, taip pat leidžia geriau kontroliuoti lauko gylį ir pasiekti selektyvaus fokusavimo efektų.

Du asferiniai elementai ir vienas didelio lūžio rodiklio elementas naudojami iškraipymams ir sferinėms aberacijoms apriboti, taip pat prisideda prie didesnio bendro ryškumo ir tikslaus atvaizdavimo.

Objektyvo elementai padengti „Super Multi-Layer Coating" danga, kad būtų sumažinti objektyvo blyksniai ir vaiduokliai, o vaizdai būtų kontrastingi ir spalviškai neutralūs, net ir esant foniniam apšvietimui.

Žingsninis AF variklis yra naudingas tiek fotografams, tiek vaizdo operatoriams, nes veikia greitai, tiksliai ir beveik tyliai.

Suapvalinta devynių lapelių diafragma prisideda prie tolygaus ir malonaus bokeh vaizdo.

Pagamintas naudojant termiškai stabilią kompozitinę (TSC) medžiagą, kuri užtikrina didesnį tikslumą ir naudojimą esant dideliems temperatūros svyravimams. Be to, žalvarinis bajonetas užtikrina didesnį montavimo tikslumą ir standumą.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS IR EKSPERTŲ KONSULTACIJOS: 8 700 77700

08:00 - 20:00
I-VII

GARANTINIS SERVISAS (KONSULTACIJOS): 8 700 38500

09:00 - 18:00
I-V